Wat is er te zien

HILTHO 2017 zal weer bol staan van informatie, indrukken, impressies, sfeer en gezelligheid. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten…

Alles voor Wonen & Interieur, van architect, aannemer en makelaar tot en met de volledige inrichting, aankleding en decoratie. Op de HILTHO kom je op nieuwe ideeën. Laat je droomhuis tot leven komen.

Alles voor Tuin & Buitenleven, van hoveniersbedrijven en bestratingsspecialisten tot tuinmeubilair, planten, gereedschap en barbecue’s. Heb jij groene vingers en ga je zelf aan de slag of besteed je het werk in de tuin liever uit?

Culinair. Kan jij ook zo genieten van een gezellig terrasje met een hapje en een drankje? Dan ben je op de HILTHO op het juiste adres. Verspreid over de paviljoenen vind je verschillende terrassen, proeverijen, hapjes, drankjes, lunch- en dinermogelijkheden en natuurlijk een lekker ambachtelijk ijsje!

Gezellig shoppen. Want ook voor sieraden, tassen, dameskleding en accessoires, handgemaakte schoenen, cadeaus, handige huishoudhulpjes en nog veel meer, kun je 6 dagen lang op de HILTHO terecht.

Alles voor Vakantie & Vrije Tijd. Droom jij ook van verre bestemmingen of zoek je liever iets dichter bij huis? Ontdek de vele reismogelijkheden op de HILTHO. Ook voor een georganiseerde dagtocht of groepsactiviteit. En maak alvast kennis met het nieuwe Family Entertainment Center…

Alles voor Gezondheid. Laat op de HILTHO een gezondheidscheck doen. Krijg advies over een gezonde levensstijl, gezonde voeding, beweging en professionele begeleiding bij het streven naar een gezond gewicht. Kampt u met een blessure of heeft u last van stress? Therapeuten en coaches, op zowel geestelijk als lichamelijk vlak, kunnen je helpen om een nieuwe weg in te slaan.

Uitproberen. Ben jij ook zo benieuwd naar hoe zo’n elektrische fiets rijdt? Of wat de weldadige warmte van een infraroodsauna voor je kan betekenen? Of zou je wel eens willen proef- liggen op zo’n heerlijk, dik en comfortabel matras? Heb je altijd al willen weten hoe een radiocommercial gemaakt wordt? Je ontdekt het natuurlijk allemaal op de HILTHO.

De Muziek van Toen. Duik samen met ons, terug in de tijd van Bob Dylan, Elvis Presley, Jim Reeves en Johnny Cash. Bezoek het ‘Back to the Sixties Café’ in de nostalgische spiegeltent, waar we plaatjes draaien uit de jaren ’60. Waag een dansje, geniet van de muziek en de sfeer van weleer, of doe mee aan de gezellig muziekquiz. Let’s dance!

Alles voor mobiliteit. Diverse gerenommeerde automerken komen met hun meest populaire modellen naar de HILTHO. Kijk en vergelijk en profiteer van de speciale beursaanbiedingen. Ben jij toevallig ondernemer? Let dan op, want ook voor een bestelwagen of truck, bedrijfswagen- en werkplaatsinrichtingen, grondverzetmachines of hoogwerkers kun je op de beurs terecht.

Gebundeld enthousiasme in de groepspaviljoenen. Grote groepen van ondernemers bundelen tijdens de Hiltho hun krachten om zich als groep aan het publiek te presenteren en bieden door allerlei extra activiteiten absoluut een meerwaarde voor de bezoekers:

Horster Paviljoen. In het Horster Paviljoen zal het conceptplan ‘De Greune Droad’ worden gepresenteerd. Dit plan laat zien hoe de toeristische aanzuigkracht vanuit de regio richting Horst centrum geprikkeld en gestimuleerd gaat worden.

Peel en Maas Paviljoen. In het Peel en Maas Paviljoen vindt je letterlijk een terras op hoog niveau, vanwaar je uitkijkt over de bijna 50 bedrijven uit deze gemeente. De groep is zelfs zo groot dat er een speciaal jumbo-paviljoen voor wordt opgebouwd!

Venray Bloeit Paviljoen. Enthousiaste ondernemers uit de gemeente Venray laten zien dat Venray Bloeit! In het Venray Bloeit Paviljoen staan zo’n dertig ondernemers te trappelen om Venray vol enthousiasme in de spotlights te zetten

Smaakmakers van de Regio Paviljoen. Ondernemers in het Smaakmakers van de Regio Paviljoen maken het helemaal te bont. Zij creëren binnen de muren van hun paviljoen een heus belevingsfietspad, alwaar je kunt kennismaken met het prachtige natuurpark De Maasduinen in al haar facetten. Kom kijken, kom fietsen! Een paar keer per dag zal het pad, onder begeleiding van een natuurgids, ook worden opengesteld voor wandelaars.

Groene Energie. Energie besparen, (zelf) groene stroom opwekken én opslaan. Het zijn interessante onderwerpen die op de HILTHO uitgebreid aan bod komen. Kom je oriënteren op zonnepanelen, warmtepompsystemen, cv-installaties, huis-accu’s, groene dak- en gevelbedekking, (na-)isolatie en nog veel meer. Ook voor participatie in een lokale energiecoöperatie ben je op de HILTHO aan het goede adres.

Entertainment. De HILTHO biedt een uitgebreid en gevarieerd entertainmentprogramma. In het grote horeca- en entertainmentpaviljoen zingen soloartiesten, duo’s, kleine groepen en koren. Iedere avond spelen er leuke bands. In het Back to the Sixties Café draaien ‘De Vinylzuchtige Types’, plaatjes uit de jaren ‘60 en kunnen de gasten een dansje wagen. Geniet van de beste muziek uit de gouden jaren. Vraag je favoriete plaatje aan en iedere avond kun je meedoen aan een interactieve muziekquiz.

Bol van activiteiten, trends, informatie… De HILTHO staat bol van de activiteiten, trends, informatie, sfeer en gezelligheid. Ontmoet, groet, maak mee en beleef! Of je nu inspiratie zoekt voor de inrichting of verbouwing van je huis, ideeën voor de tuin, vakantie en vrije tijd, opleiding, auto’s, dameskleding en sieraden, persoonlijke ontwikkeling, een nieuw baan of gewoon voor een gezellig dagje uit. De HILTHO is the place to be.

Nu al regelen, voor later… Er wordt op de HILTHO een informatief plein rond het thema uitvaart ingericht. In een sfeervolle ambiance worden bezoekers uitgenodigd voor een praatje. Er is meer te kiezen dan u denkt.

Gezondste Regio 2025 Plein. Op het plein van de Gezondste Regio 2025 is van alles te vinden over gezond wonen, werken, leven en recreëren. Ook zijn er iedere dag therapeuten en coaches die met je in gesprek gaan over een gezondere levensstijl en is er een speurtocht langs allerlei gezonde bedrijven, producten of diensten op de beurs.

Gezellige terrassen. Overal op de Hiltho vind je gezellige terrassen waar je kunt neerstrijken voor een hapje en een drankje. En waar je al je aankopen nog eens rustig kunt bekijken. Even gezellig bijpraten en lekker eten, kan zeker ook in het grote horeca- en entertainment paviljoen. Je kunt daar terecht voor een goede lunch of uitgebreid dinerbuffet maar ook een lekker kopje koffie met Limburgse vlaai. Onder het genot van een uitgebreid en gevarieerd entertainment programma, wensen wij u alvast smakelijk eten!

Voor ondernemers. Ook voor ondernemers heeft de HILTHO veel te bieden. Voor automatiseringsvraagstukken, webdesign, huisstijlontwerp, radio en televisiereclame, consumptie-automaten, bedrijfswagens en bedrijfswageninrichtingen, coaching, veiligheids- en bedrijfskleding, BHV-opleidingen, arbeidsbemiddeling, loopbaanbegeleiding en bedrijfshuisvesting, kom je naar de HILTHO!

 

Bezoek regelmatig onze website, want we maken de komende weken steeds meer bekend!