FAQ

Wat kost een entreekaartje?

De entreeprijs bedraagt aan de kassa € 12,00 / Online € 10,00
Kinderen tot 14 jaar onder begeleiding: gratis

Kan ik entreekaarten vooraf bestellen?

Ja, het is mogelijk om entreekaarten met € 2,00 korting te bestellen via de knop aan de onderzijde van deze webpagina.  Je bestelt, betaalt en ontvangt de tickets digitaal. Print de tickets uit en neem ze mee naar de HILTHO. Bij aankomst kun je via de snelle ingang naar binnen, hier worden de tickets enkel gescand, want ze zijn al betaald. Koop je je tickets online, dan ontvang je tevens een gratis proefabonnement van 3 weken op De Limburger! Uiteraard geheel vrijblijvend en zonder verdere verplichtingen.

Waar kan ik parkeren?

Op de grote parkeerterreinen naast het evenemententerrein, is ruimte voor zo’n 3500 auto’s. De parkeerkosten bedragen € 5,00 per auto. Een parkeerkaart koopt u voor u weer vertrekt. Er is ook een bewaakte fietsenstalling aanwezig, á € 1,- per fiets. Het beheer van de fietsenstalling, de parkeerbegeleiding en inrichting van de parkeerterreinen is in handen van leden van de Koninklijke Harmonie van Horst. De opbrengst komt volledig ten goede aan de Harmonie.

Wat zijn de opening- en sluitingstijden?

De HILTHO is dagelijks geopend van 13.30 tot 22.30 uur. De nostalgische spiegeltent blijft open tot 24.00 uur.
Op zondag is de HILTHO geopend van 11.00 tot 18.00 uur.

Kan ik geld pinnen op de HILTHO?

Ja, ook dit jaar is er weer een geldautomaat op de beurs aanwezig. U vindt het automaat direct bij binnenkomst in de centrale entreehal.

Kan ik op de HILTHO met een rolstoel terecht?

Ja, dat kan. De HILTHO is rolstoelvriendelijk. Nabij de entree worden parkeerplaatsen vrijgehouden voor automobilisten met een gehandicaptenparkeerkaart. Daar waar nodig zijn deuren voorzien van oplopen en ook de toiletvoorziening is toegankelijk met een rolstoel. Gelieve er wel rekening mee te houden dat het parkeerterrein onverhard is, de ondergrond is grasland.

Hoe lang duurt een bezoek aan de HILTHO?

Je kunt gemakkelijk de hele dag op de beurs verblijven. Als je bij elke stand een minuut zou blijven staan, dan ben je al snel zo’n 5,0 uur verder. Je komt natuurlijk ook nog bekenden tegen, je geniet even van het entertainmentprogramma of doet mee aan een workshop. Dus ons advies luidt; kom op tijd!

Kunnen we een hapje eten op de HILTHO?

Voor de inwendige mens wordt goed gezorgd. U kunt in het grote horecapaviljoen terecht om uitgebreid te lunchen en/of te dineren. Maar ook voor een broodje, een puntje taart of een drankje bent u daar van harte welkom. U maakt zelf uw keuze via een uitgebreid zelfbedieningsbuffet. Daarnaast bevinden zich op de beurs diverse gezellige terrassen waar u terecht kan voor een drankje, een kopje soep of een broodje. Op het voorterrein bevinden zich verder nog een frituur, Limburgse broodjes en Aziatische snacks. Verspreid over de beurs kunt u verder terecht bij proeverijen van diverse streek- en vleesproducten Er is ook ambachtelijk ijs.

Mogen honden mee naar de HILTHO?

Ja, honden mogen mee naar de HILTHO (met uitzondering van categorie 1 en 2 honden). Er is geen speciale hondenuitlaatstrook beschikbaar, dus vragen wij u vriendelijk om hondenpoep op te ruimen.