Entertainment

Op de Hiltho speelt sfeer en gezelligheid een belangrijke rol. Daarom hebben wij ook een leuk en gevarieerd entertainment programma samengesteld met, naar wij denken, voor ieder wat wils. Van rustige achtergrondmuziek tot gezellige meezingers en swingende dansmuziek. ’s Middags wisselen solo artiesten, duo’s, kleine groepjes en koren elkaar af op het podium in het grote horeca-entertainment paviljoen. Daarnaast speelt er iedere avond een leuke band. De Hiltho biedt muzikale mensen letterlijk een podium!

In de nostalgische spiegeltent draaien ‘De Vinylzuchtige Types’ de hele dag plaatjes uit de jaren ’60, dagelijks afgewisseld door een optreden van Angelique Hesen. Iedere avond wordt er een Jaren ’60 – Muziekquiz gehouden. De spiegeltent is iedere dag geopend tot 24.00 u (Op zondag tot 18.00 uur).

Verder kom je in het weekend theatergroep Salivette weer tegen en op zondag wordt u toegezongen door The Musquettes, een damestrio geheel in stijl van de jaren ’60. Zij gaan de entreehal en de spiegeltent vullen met de klanken van weleer, die velen van ons herkenbaar in de oren zullen klinken! Kom dus lekker mee genieten, zingen, dansen of meedeinen in het grote entertainment paviljoen en in de prachtige spiegeltent! Gezelligheid, kent geen tijd op de Hiltho!

 

DAG-PROGRAMMA Horeca en Entertainment Paviljoen

VRIJDAG 6 OKTOBER

Troubadour/muzikant/glimlachbezorger, Math Craenmehr trapt op vrijdagmiddag af met zijn heerlijke luisterliedjes in het Nederlands, dialect, Duits of Engels. Aan het einde van de middag kun je genieten van een optreden van Angelique Hesen. Angelique is een bijzondere zangeres met een prachtige zuivere stem die recht uit het hart komt en die niemand onberoerd zal laten. De avond is gereserveerd voor een spraakmakende gelegenheidsband waarvoor nog een naam bedacht moet worden. De band is samengesteld uit een aantal muzikale Horstenaren, hebben slechts enkele officiële optredens op hun naam staan, maar hebben inmiddels al wel een naam opgebouwd.

ZATERDAG 7 OKTOBER

De statige heren van de zes-koppige formatie ‘The Queensman’ zingen en musiceren vanmiddag voor u. Angelique Hesen verzorgd aan het einde van de middag een van haar twee dagelijkse Hiltho-optredens. De avond wordt gevuld met populaire muziek met een link naar de jaren ’60, door de band Take9. Van funk tot blues, van soul tot rock, van vroeger tot nu. Laat u verrassen door inmiddels 11 muzikanten.

ZONDAG 8 OKTOBER

Vandaag kunnen we de hele middag genieten van swingende jaren ’60 en ’70 muziek van  bigband Flavour. “A taste of Flavour” omvat swing, pop, rock, latin, dixie, Nederlands- en Duitstalige nummers. Niets is te gek voor Flavour. De meeste nummers zijn bewerkt en gecomponeerd door arrangeur Rob van Reijmersdal. Dit zorgt ervoor dat het orkest in de loop van de jaren een geheel eigen sound heeft ontwikkeld. Bigband Flavour uit Venray bestaat uit 24 muzikanten en twee vocalisten. Zangeres Angelique Hesen zie je vandaag ook weer op het podium.

MAANDAG 9 OKTOBER

We beginnen de beursdag met Smartlappenkoor Schoën Luuj, afgewisseld door Jac Hanssen met één van zijn zangeressen. Angelique Hesen zorgt voor de afsluiting van de middag. Vanavond wordt het podium gevuld door de muzikanten van Blaaskapel Die Rübensammler.

DINSDAG 10 OKTOBER

Het middagprogramma wordt vandaag verzorgd door Troubadour Math Craenmehr, de AMC Zangers en een optreden van Angelique Hesen. De avond wordt geopend met een spetterend optreden van de BoemBoxBand, gevolgd door de Reulsberger Musikanten.

WOENSDAG 11 OKTOBER

Ook op de laatste beursdag zien we Jac Hanssen met één van zijn zangeressen op het podium. Shantykoor de Maashave wisselen hen af en ook Angelique Hesen geeft aan het einde van de middag nog een optreden. De Jubileum editie van de HILTHO wordt vanavond swingend afgesloten met wederom een spetterend optreden van bigband Flavour.

 

PROGRAMMA ‘Back to the Sixties Café’ in de Spiegeltent

Een doorlopend programma in de prachtige ambiance van de spiegeltent ‘Moulin Rouge’. Daar draaien de deejays van ‘De Vinylzuchtige types’ dagelijks de beste hits uit de jaren ’60. Duik samen met ons, terug in de tijd van Bob Dylan, Elvis Presley, Jim Reeves en Johnny Cash. Waag een dansje, geniet van de muziek en de sfeer van weleer, of doe mee aan de gezellig muziekquiz. Elke middag kun je hier verder genieten van een optreden van Angelique Hesen.

Op zaterdagmiddag dansen de Muspel Line Dancers uit de Meterik op country-muziek uit de jaren ’60 en op zondag wordt de spiegeltent ook bezocht door The Musquettes, een damestrio geheel in stijl van de jaren ’60. Let’s dance!